Pravila lige

Go down

Pravila lige

Post by cokinho 4[S] on Mon Dec 07, 2009 11:20 pm

Pravila lige:

1 .Timovi su duzni da se pojave na server 10 minuta pre pocetka meca. Ukoliko se ne pojave 10 minuta posle predvidjenog pocetka meca, sledi pobeda ekipi koja se pojavila na server, 16:0. Ako 1 igrac iz team-a kasni, moze se poceti mec i sa 4 igraca ukoliko to taj team zeli. Zamena igraca u team-u bice nemoguca u toku cw-a. Igraci iz team-a ce se jedino moci zameniti ili po zavrsetku prvog halfa, ili po pocetku druge mape.

2. SS-ove cete uzeti na pocetku cw-a (u smoke rundi) i postavicete ih ako protivnicka ekipa to bude trazila od vas. Ekipa moze da trazi SS protivniku u roku od 2 sata po zavrsetku cw-a, a protivnik mora ostaviti SS-ove u roku od 24h od trazenja ss-a.

3. Ekipa moze da trazi SS protivniku u roku od 2 sata po zavrsetku cw-a, a protivnik mora ostaviti SS-ove u roku od 24h od trazenja ss-a.

4. Samo lider team-a moze komunicirati sa sudijom i prijaviti svaku nepravilnost tokom cw-a. Ukoliko to rade i ostali igraci, sledi opomena, pa diskvalifikacija ekipe sa turnira.

5. Strogo je zabranjeno prozivanje protivnicke ekipe i vredjanje sudije. Sledi opomena, pa diskvalifikacija ekipe sa turnira.

6. Silent Run je dozvoljen.

7. Prilikom KNIFE runde, timovi su duzni da drop-aju sva oruzija u bazi i ostave samo noz. Zabranjeni su bilo kakvi boost-ovi igraca u KNIFE rundi. Bezanje igraca po mapi u KNIFE rundi je zabranjeno (nepostovanje ovog pravila bice kaznjeno gubitkom KNIFE runde, i protivnicki team ce birati stranu).

8. Igraju samo clanovi klana koji su prijavljeni na forumu.

9. U knock-outu i grupnoj fazi takmicenja nece biti dozvoljeno odlaganje meceva. Odlaganje meceva ce biti moguce jedino posle grupne faze. Svaki team moze iskoristiti 1 odlaganje. Zahtev za odlaganje mozete postaviti ovde.

10. Zabranjeno je koristiti takticki stit (tactical shield). Nepostovanje ovog pravila dovesce do kaznjavanja klana koji je koristio stit. Protivnicki team ce dobiti mec.

11. Zabranjeno je koristiti rafalni snajper. Nepostovanje ovog pravila dovesce do kaznjavanja klana koji je koristio rafalni snajper. Protivnicki team ce dobiti mec.

12. Koriscenje bugova tokom cw-a je strogo zabranjeno. Penjanje po texturama je dozvoljeno. Nije dozvoljeno gledanje preko zida, na de_dust2 texturi, prema dugom. Sve texture i boostovi, ne i bagovi, su dozvoljeni. Ukoliko se desi neka nepravilnost, igraci se mogu zaliti na forumu, a admin team ce pogledati demo i sankcionisati protivnicki klan ukoliko je zalba bila tacna. Koriscenje bugova znaci poraz na cw-u.

13. Produzeci se nece igrati. Ukoliko bude nereseno, ostaje taj rezultat 15:15.

14. Posle svakog meca, u racunaru svakog igraca ce biti POV demo koji cete morati da cuvate ako HLTV (linkove za HLTV demoe sa meceva mozete naci ovde) snimak ne bude u redu, i ako se protivnicka ekipa zali na vas. Ekipa moze da podnese zalbu u roku od 2 sata po zavrsetku cw-a. Ukoliko ne uploadujete demo u roku od 24h od zalbe igraca, bicete diskvalifikovani sa turnira.

15. C4 mora biti postavljen na vidljivom mestu. Silent plant je strogo zabranjen. Nepostovanje ovog pravila dovesce do poraza ekipe koja ga nije postovala.

16. Sve ekipe su duzne da pola sata pre pocetka cw-a pogledaju forum, da vide da li su mozda satnice CW-ova izmenjene.

17. Dozvoljen je boost najvise 3 igraca.

18. U jednoj partiji svaki igrac moze da kupi po 1 HE, 2 flasha, 1 smoke. Krsenje ovog pravila dovesce do poraza team-a koji je to uradio.

19. Spamm na forumu je strogo zabranjen.

20. Pauzu na mecu moze postaviti samo admin, ukoliko to rade igraci iz klana, dobice opomenu, ukoliko nastave, pripisuje se DW protivnickoj ekipi.

20. Svako nepostovanje nekih od ovih pravila bice sankcionisano.

Ukoliko primetite bilo kakvu nepravilnost, mozete se obratiti ovde. Ukoliko vas protivnicki tim proziva ili psuje, uhvatite ss za svaki slucaj, ako admin ne bude u mogucnosti da to vidi.
Nagrada nece biti posto nam je prva liga, a i ne verujem da ce neko igrati zbog nagrada.

_________________

cokinho 4[S]
cokinho 4[S]
Admin
Admin

Posts : 1008
Points : 1348
Join date : 2009-09-02
Age : 26
Location : Serbia, Bor

View user profile http://puregain.darkbb.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum